PINSEGLIMT PLUS DET LØSE

gumball

I går var lidt af en festdag i København, hvor den både stod på karneval, starten på Gumball 3000 og ikke mindst en fejring af Emmelie De Forest på Rådhuspladsen. Vi tog ind for at se lidt på karnevallet, som var meget festligt. Efterfølgende gik vi op på Rådhuspladsen og savlede over de dyre biler, som deltager i Gumball 3000 – jeg er ret vild med biler og motorcykler(!) Der var mange hhv. saudiarabere og midaldrende, grå mænd, som deltog i de vildeste luksusbiler, og desuden nogle enkelte unge richkids, skuespillere og sportsstjerner. Ih hvor gad jeg godt at deltage, men med en deltagerpris på 700.000 kr. og anskaffelsen af en bil, så må det vist blive ved drømmen. :)

20130519_114558

Og så har jeg modtaget et af de tørklæder fra eBay, som jeg tippede om her. Jeg er virkelig positivt overrasket, for det er dejligt stort (170cm x 100cm) og super blødt. Kvaliteten føles som en blanding af bomuld og kunststof, så det er let, men ikke for tyndt. Der gik lidt over 14 dage før jeg fik det, men det er nu også helt ok når man får det for under 23 kr. inkl. porto. fra Hong Kong :) Du kan finde det her.

Nu vil jeg gå i køkkenet og forberede noget dessert til i aften, for der kommer min søde søster og hendes mand nemlig til aftensmad, og jeg glæder mig meget til at se dem. :)

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsting. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s