MADPLAN

Egentlig er det måske lidt for sent at komme med en madplan om onsdagen, men eftersom vi har haft gæster det meste af påsken, så havde vi en masse rester der skulle spises. Det har også betydet at vi har fået lidt for meget af alt det usunde på det seneste, og derfor skal det helst være lidt sundere i den kommende tid. Her i hytten indebærer det som regel fisk, asiatisk mad og en masse grøntsager. Hvad angår den asiatiske mad, så bruger jeg rigtig meget Gyldendals wokbog, som har nogle virkelig gode opskrifter, der smager meget autentisk (=masser af smag) og de fleste er rimelig nemme at gå til, også ift. ingredienser. Så den kan anbefales, hvis man er til den slags mad. :)

Onsdag: Indonesisk kylling med karry, ananas og cashewnødder samt fuldkornsnudler (opskriften stammer fra ovenstående bog)

Torsdag: Rester fra onsdag

Fredag: Dampede rødspætter med nye kartofler vendt med persillesmør, samt en grøn salat.

Lørdag: Kylling satay med “verdens bedste peanutsauce” og dertil brune ris og grøntsagsstænger (Ikke helt så sundt, men det er jo lørdag)

Søndag: Enten rester fra lørdagen eller også en asiatisk oksekødssalat

___________

I disse dage har vi håndværkere på besøg, da vi hvert år får lavet et tjek på lejligheden, og efterfølgende kommer der nogle og laver de fejl og mangler, som er kommet i årets løb. Det er egentlig meget rart, men også lidt forstyrrende at der kommer 1-3 håndværkere pr. dag fra tirsdag-fredag i tidsrummet 8-15. Jeg kan nemlig bedst lide at være hjemme når de kommer, da jeg ikke er vild med tanken om at nogen går rundt i ens hjem når man ikke er hjemme, også selvom der sikkert ikke er noget at være bekymret for.

Nu vil jeg tage en stak kedelige fagbøger og en dampende varm kop kaffe med mig ud på altanen, og nyde solen under et lunt uldtæppe – naturligvis i selskab med min nye solcreme. ;)

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Madplan. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s