MIDDAG OG DAGEN DERPÅ

I går havde vi besøg af nogle venner, som Henrik har læst sammen med i Århus, og som sædvanligt indebar det god mad, rigelige mængder rødvin og drinks, og sjov og spas. Dem som følger mig på instagram (loquaciouslily) ved allerede at vi tog i Torvehallerne og til slagteren på kultorvet, og vi kom hjem med en masse lækkerier. Det er virkelig ikke et sted man skal opsøge hvis man kun skal have en enkelt ting, for man ender altid med at komme hjem med meget mere end man havde planlagt. :)

lørdag

Menuen stod på oksefilet, morkelsauce (snød og købte den fra Cofoco), salat med melon og granatæblekerner og groft ciabatta flüte fra Lagkagehuset. Derudover havde jeg vendt nogle majroer, gulerødder, pastinakker og rødbeder i forskellige krydderier og eddiker, så gulerødderne var f.eks. med appelsinsaft, olivenolie og rosmarin, og rødbederne blev vendt med olivenolie, balsamico og oregano. Det var rigtig lækkert og du kan finde opskriften på dem her.

Til dessert fik vi en lækker lagkage, som bestod af tre marengsbunde med kakao og en kraftig og syndig chokoladecreme, og på toppen blev den drysset med usaltede pistacienødder. Mums den var lækker, og opskriften på den kommer i morgen! :) Heldigvis blev der lidt rester i overskud, så om lidt vil jeg ud og pleje de tømmermænd jeg fik efter den bytur, som aftenen endte ud i, med et lille stykke kage. Det er på dage som disse at man kan mærke at man ikke er 17 år længere! ;)

Håber at I alle får en dejlig og solrig søndag.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsting. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s