TUNA MELTS

20121112_122111

Det er efterhånden en del uger siden at jeg lavede denne sandwich, men jeg har med jævne mellemrum haft lyst til den lige siden. Kombinationen af tun, drueagurker, ost og æg lyder måske ret underlig, men på en eller anden måde fungerer det bare. Og så er det en dejlig aftensmad på de dage, hvor det bare skal være nemt.

Til 2 personer skal du bruge:

  • 1 dåse tun i olie
  • 1 hårdkogt æg, hakket
  • 1 spsk kapers
  • 1 spsk finthakket (rød)løg
  • Syltede agurker – finthakkede
  • 1 spsk blegselleri – finthakket
  • Lidt citronsaft
  • Mayonnaise
  • Ost
  • Derudover fire skiver brød, gerne en smule tørt (Jeg brugte dette)

Bland alle ingredienser sammen undtagen ost og brød, til du har en blanding der ligner denne:

Ja, smukt er det ikke. :)

Ja, smukt er det ikke. :)

Smag blandingen til. Rist brødet let, og læg tun-blandingen og lidt ost på en brødskive. Læg en skive brød på toppen og tilbered sandwichen i en paninigrill, toastjern eller i ovnen til osten smelter og brødet er gyldent.

That’s it! Velbekomme. :)

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Middagsmad. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s