TOUR DE KØKKEN

Jeg synes selv at det er sjovt at se, hvordan andre indretter sig, da det siger en del om de personer der bor der. Jeg tænkte at der måske var andre der havde det på samme måde, så derfor får I nogle snapshots af mit køkken. Selve køkkenet har jeg ikke haft så meget indflydelse på, da det er en lejet lejlighed, men tingene i køkkenet er selvfølgelig mine (og en smule Henriks) ;) Jeg har valgt at tage billeder af nogle af de ting der betyder mest for mig, såsom min skammel, som er uundværlig når man har hylder man ikke kan nå(!), mine kæmpe kopper, den elskede moccamaster, min lille radio der spiller Mads og monopolet hver lørdag (hvornår starter det egentlig igen?), te til hyggestunder samt dertilhørende kaffe- og tekander, og alle mine krydderier, hvoraf kun en brøkdel er kommet i glasbeholdere.

Håber at I syntes det var sjovt at kigge forbi, og at der er andre bloggere der har lyst til at følge trop, og lader os komme på “besøg” hos dem. :)

Må I alle have en dejlig weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Bolig. Bogmærk permalinket.

6 svar til TOUR DE KØKKEN

 1. Trine K siger:

  Sikke hyggeligt I har det :-)
  Rigtig fedt med de store kværn..

  Hvis du er træt af skamlen, kan man købe en i træ fra IKEA rigtig billigt – Den er faktisk rigtig hyggelig og fin :-)
  Har selv samme problem med at nå hylderne ;-) Så måtte ogaå have fat i en skammel

  • Mange tak Trine :) Ja, jeg er også super glad for de store kværne, og så er det bare et plus at de ikke skal fyldes op så ofte.
   Ja, skamlen er vist ret maskulin, men der følger en sød historie med den, så den bliver nok ikke erstattet foreløbig. Og så er der altså noget betryggende ved, at den er bygget til at kunne bære tykke murersvende. ;)

 2. Camilla siger:

  Jeg synes du har et fint køkken – selvom du ikke som sådan selv har valgt det :)

  Lige nu ligner mit køkken at der er faldet en bombe, men når jeg får ryddet op, kan det være at jeg følger trop :)

  • 1000 tak Camilla! Jeg er også rigtig glad for det, og nyder at have en masse ekstra bordplads i forhold til min gamle lejlighed. Den slags sætter man virkelig pris på når man er lidt af en bagetosse ;)
   Jeg sender en masse oprydningskarma i din retning, selvom lidt rod også kan være meget hyggeligt ;)

 3. Ej hvor fint! Syntes da det er et ret lækkert køkken til det er lejet! Mit er virkelig grimt i forhold til dit og det er også lejet og jeg har egentlig altid syntes det var okay :S

  Rigtig lækre ting du har.. det ser flot ud! Jeg har også en skammel.. jeg kan nemlig heller ikk nå en skid med mine sølle 151 cm :P

  • Jeg var så heldig at finde en lejlighed der var nyrenoveret, så nyder at have et nyt køkken, hvor man ikke overtager de tidligere beboeres nullermænd. ;)
   Og mange tak! Tror også at der har stået køkkenting på ønskelisten i de sidste 5 år, men nu er vi efterhånden også ved at være all set. Og skamler er virkelig en genial/uundværlig opfindelse til sådan nogle bette nogen som os! :)

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s