KRYDDERSMØR MED TOMAT & CHILI

Jeg har aldrig tidligere gjort mig i kryddersmør, men det skal der altså laves om på! Det er perfekt til alle os, der ikke gider at lave sauce, og det smager forrygende. Jeg lavede denne kryddersmør med soltørrede tomater, hvidløg og chili en dag, hvor vi havde købt nogle lækre bøffer der skulle på grillen, og den satte lige prikken over i’et. Man kan selv justere lidt på chilien, men jeg kunne godt lide at den havde lidt spark i sig. Kryddersmørret kan også bruges til fisk eller stegte eller kogte grøntsager. Vend f.eks. de dampede bønner i en klat af denne kryddersmør, og de er good to go. :) Man kan sagtens rulle smørret ind i noget plastic folie, lægge det i fryseren, og skære nogle skiver af det til næste gang det skal bruges.

Opskriften får I her:

  • 150 g blødt, saltet smør
  • 4 soltørrede tomater, gerne dem der har lagt i olie
  • 1 rød chili
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk chilisauce
  • Lidt olivenolie eller olien som tomaterne har lagt i

Hak chilien fint, og fjern evt. kerner. Hak ligeledes hvidløget fint. Blend tomaterne i lidt olie, og bland derefter alle ingredienser sammen i en skål. Sæt smørret på køl indtil det skal bruges.

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s