GRILLEDE FERSKNER MED IS

image

I disse dage har vi besøg af Henriks forældre, hvilket altid indebærer et stramt program. :) I dag har vi hygget ved stranden og spist thai mad, og i morgen skal vi på kanalrundfart og i Tivoli om aftenen. Måske bliver det også til et besøg på Nationalmuseet, hvor der altid er gratis adgang for alle – super koncept! :)
Billedet stammer fra den anden dag, hvor jeg havde lidt vanilleis i fryseren og nogle ferskner i frugtskålen, og så var der ikke langt fra tanke til handling. Jeg har set flere blogge om grillede ferskner, og jeg kan godt forstå deres popularitet. Når fersknerne bliver opvarmet, er det som om at smagen forstærkes, og kombinationen af den lune frugt og den kolde is er slet ikke tosset. Derudover karameliserer flormelisen under opvarmning, mmmm…. :)
Desserten er utrolig simpel. Man skal blot halvere fersknerne, fjerne stenene, drysse lidt flormelis på “kødsiden”, og stege dem på kødsiden på en grill(pande) med en anelse smagsneutral olie, indtil frugten har fået gyldne striber. Nemt og super lækkert! :)

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Desserter og kager. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s