HJEMME IGEN

Efter nogle skønne dage på Bornholm er jeg nu hjemme igen, og klar til at blogge på livet løs! Det har været rart at få ladet batterierne op, men det var bestemt ikke på dase i solen måden. Vi lejede nemlig en bil og kørte øen tyndt for alle turistattraktioner, herunder Hammershus, Jons kapel, Helligdomsklipperne, Gudhjem, Svaneke, Dueodde osv. Og det er også den bedste måde at se øen, hvis man ikke har så lang tid derovre, men er man den aktive type, så var der også rigtig gode muligheder for at cykle. Det var efterhånden 10 år siden jeg sidst havde besøgt Bornholm, og det var et glædeligt gensyn. Bornholmerne er generelt rigtig venlige og imødekommende, de små byer er charmerende med deres bindingsværk, stokroser og brostensbelagte gader, og naturen er enestående. Og er man til loppemarkeder og antik/retrobutikker, så er der også gode muligheder for at gøre sig nogle fine køb. Det er faktisk slet ikke så tosset at have en søster bosiddende derovre, for så er der en undskyldning for at besøge hende og Bornholm. Desuden tager det ikke mere end 3 timer at komme dertil fra København, så det er jo ikke værre end hvis det var et sted i Jylland. :)

Jeg har allerede planlagt lidt opskrifter til jer, men inden da så kommer der lige lidt billeder fra Bornholm. Jeg har dog udeladt de mest turistede billeder, da der sikkert findes bedre billeder af det på Google end hvad jeg kan præstere. :)

Stokroser i min søsters gade

Bornholm. Stedet hvor himlen er blå og kornet er grønt :)

Karamelkompagniet

Svaneke Ismejeri. Årets bedste is, og specielt stikkelsbærisen og rabarberisen var værd at skrive hjem om.

Dueodde strand. Her skulle de eftersigende have noget af verdens fineste sand, og det var også lige så fint, som det sand der løber i et timeglas.

Sanddækkede tæer efter en aftenbadetur nær Rønne

Sten fundet ved Dueodde strand. På grund af at det fine sand konstant bevæger sig med vinden, bliver stenene meget flade og smukke. Lige til at stable. :)

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsting. Bogmærk permalinket.

Tak for dit besøg. Jeg bliver så glad når du lægger en kommentar.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s